Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ziek zijn op je trouwdag

Jullie hebben er maandenlang naar uitgekeken en veel uurtjes plannen zijn erin gestopt, tezamen met een boel geld en de verwachting over hoe jullie grote dag zal verlopen. En als die dag dan aanbreekt, dan blijk je je ziek te voelen.

Een bruidegom pasgeleden voelde zich heel ziek en tijdens de fotoshoot moest hij af en toe een bosje in om over te geven. Toen bleek dat goede voorbereiding en het hebben van een goede ceremoniemeester onmisbaar is. Voordat jullie gaan trouwen hebben we namelijk een detail gesprek waarin ik allerlei tips en adviezen geef.

Het detailgesprek hoort ook bij de voorbereiding

Als een bruidspaar op detailgesprek bij me is raad ik altijd aan een Bruidstasje klaar te maken dat meegenomen kan worden tijdens de fotoshoot. Maar ook al eerder tijdens het kennismakingsgesprek raad ik ze aan de trouwdag ruim te plannen, omdat ze dan rust en tijd hebben als er wat onverwachts gebeurd. In zo’n Bruidstasje stop je een flesje water, een crackertje, wat paracetamol, platte reserve schoentjes, deodorant, en een pleistertje. Zelf komen de bruidsparen nog met meer ideeën wat er ook nog in kan. Veel ervan is meestal niet nodig, maar áls je het nodig hebt is het zo fijn dat je het bij je hebt zeg ik altijd.

In het geval van de zieke bruidegom bleek de waarde van dat advies. Ikzelf had verfrissingsdoekjes bij me. En een flesje water dat nu ook goed van pas kwam. De ceremoniemeester werd gebeld en die zorgde ervoor dat er een middeltje werd gekocht tegen misselijkheid.

Omdat ze inderdaad hun dag lekker ruim gepland hadden kon de bruidegom een half uurtje thuis gaan liggen en kon het middeltje, dat de ceremonie had geregeld, zijn werk doen. 

Onverwachte zaken kun je niet tegenhouden. Maar het is dan wel heel fijn dat je voorbereidt bent!

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×