Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wilma van Hoesel

Trouwfotograaf

Ik ben bruidsfotograaf! En dat is fantastisch mooi werk om te doen. Ik ben een blije fotograaf want ik kom op veel bruiloften en heb te maken met een diversiteit aan bruidsparen. Ik hou van bruiloften en alles wat trouwdag met zich meebrengt.

Neem contact op

Kort
over
mij

01. Creatief & gevoel voor humor

02. Intuïtief & meelevend

03. Flexibel & professioneel

Bruidsfotograaf Een intiutief en meelevend bruidsfotograaf

Het enige verschil tussen de mens Wilma en de bruidsfotograaf Wilma is dat die laatste met een camera in de hand bruidsfoto’s van jullie maakt!

Het enthousiasme, de humor, de compassie én passie, het onzichtbare en heel benaderbare. Het warme en gevoelige, het kordate en besluitvaardige en vooral het creative en geduldige zijn allemaal eigenschappen die op beide van toepassing zijn.

Tijdens een bruiloft onopvallend en soms onzichtbaar. Maar vergis je niet, ik zie alles. Soms “voel” ik al dat er wat bijzonders staat te gebeuren, zeker met kinderen op een bruiloft. Maar dat maakt mijn werk zo uitdagend en leuk!

Ik begrijp dat het best eng kan zijn om gefotografeerd te worden. Zeker als je altijd al zegt dat je niet fotogeniek bent. Maar dat hoor ik zo vaak! Om je dan daarin te steunen en te geruststellen krijgt ieder bruidspaar een pre wedding shoot bij mij. Dan zul je ervaren én zien dat je heus mooi op de foto komt te staan.

 Wie is Wilma als bruidsfotograaf eigenlijk

Als bruidsfotograaf afgestudeerd en na hard werken daarna toegelaten tot de wereldwijde organisaties Fearless Photographers en tevens ook bij de ISPWP (international society professional wedding photographers )

Het winnen van diverse internationale Awards is een prachtige erkenning vanuit de bruidsfotografen gemeenschap. Maar ik ga zéker niet op mijn lauweren rusten. Ik wil het iedere keer nóg beter doen. Nog creatiever, nog mooier.

Het voelt als een voorrecht dat ik bruidsparen mag blij maken met iets wat ik kan. Bruidsfotografie is een aparte tak van sport binnen de fotografie. Het is er eentje waar ik als bruidsfotograaf mijn creativiteit ten volle mag benutten.

Wat zeggen klanten?

Lieve lieve lieve Wilma & Hans, Jullie zijn een fantastisch paar samen en steengoede foto-/videografen! Wij voelden ons dankzij jullie op ons gemak tijdens de fotosessie.

- Marlot & Marco

Fantástisch, wat een oog voor detail, zeer origineel en erg mooi! We blijven ernaar kijken en elke keer zien we weer wat anders. We zijn zó blij met ons album.

- Hanaja & Bert

Je hebt het voor elkaar gekregen om de emoties van onze prachtige dag in de foto's te vangen. Wij kunnen niet naar de foto's kijken zonder een traantje weg te pinken!

- Natalie & HendrikJan

Blijf op de hoogte van ons werk

Bekijk ons meest recente werk en volg ons op de volgende social media kanalen.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×