Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hans van Meteren

Trouwvideograaf

Ik kan er zo van genieten om na jullie bruiloft van alle gemaakte fragmenten een verhaal te maken. Met grote zorg sorteer ik precies die beelden die ervoor zorgen dat het niet alleen een registratie is, maar een clip of film met emotie en humor erin.

Neem contact op

Kort
over
mij

01. Toegewijd & betrouwbaar

02. Gedreven & dienstbaar

03. Begripvol & sympathiek

Een dienstbaar en gedreven videograaf

Door een voormalig werkzaam leven bij defensie heb ik een sterke werk ethiek ontwikkeld. Ik check en check en zorg dat alles optimaal is. Mijn uitrusting koester ik, want dat is het gereedschap dat ik gebruik om voor jullie een mooie clip of trouwfilm te kunnen maken.

Omdat ik als videograaf, op een uitzondering na, altijd samenwerk met een bruidsfotograaf is het voor mij een tweede natuur geworden om rekening met die andere discipline. We zorgen ten slotte ook samen dat jullie een film en album zullen krijgen waar je nog in lengte van dagen van zult kunnen genieten.

Een videograaf is ook een mens nietwaar?

Lastig om jezelf voor te stellen als je gewend bent in de achtergrond je werk te doen.

Maar ik kan ook mijn plekje voorop innemen hoor. Want als ik aan het werk ben, dan ben ik toegewijd.

Maar als je dan toch zou willen weten wie de man achter de videograaf is, dan zouden woorden als; betrouwbaar, hard werkend, begripvol en sympathiek van toepassing zijn.

Volgens Wilma zou ik dat rijtje moeten aanvullen met charmant en kan lekkere koffie zetten. Nou dat laatste is zo te realiseren hoor…

 

Wat zeggen klanten?

Wat is de film mooi !! We hebben hem al meerdere keren bekeken, en het is echt super ! Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles, we hadden het niet beter kunnen wensen !!

- Sadiah & Maurice

We zijn heel blij met de video! Je hebt de sfeer van de dag precies vastgelegd zoals die was. We moeten iedere keer als we naar de video kijken een traantje laten.

- Laura & Pim

Nog steeds zijn we blij dat we jou én Wilma samen hebben ingehuurd want jullie zijn een geweldig fijn stel mensen om om je heen te hebben. Het resultaat van de video is prachtig!

- Annerieke & Vincent

Blijf op de hoogte van ons werk

Bekijk ons meest recente werk en volg ons op de volgende social media kanalen.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×