Menu

Hans van Meteren | Videografie | TrouwfilmsHoi, ik ben Hans van Meteren en ik maak trouwfilms.

Wat ik doe/wie ik ben?

Ik ben videograaf en doe videografie voor bruiloften.
Trouw clips of  trouwfilms maken is creatief werk dat ook veel aandacht, voorbereiding en nabewerking nodig heeft. Ik neem daar ruim de tijd voor. Het is pas klaar als het écht goed is.

Kwaliteit is bij ons een gegeven.

Als ik iets onderneem dan bereid ik me voor de volle 100% voor en neem ook niet met minder genoegen dan met 100% als resultaat… En dat geldt natuurlijk ook voor de apparatuur waar wij mee werken, de camera’s maar ook de statieven en belichting.

Mijn uitrusting?

Ik werk met een professionele videocamera namelijk de Sony HDRAX2000E een super HD camera met zeer lichtgevoelige lens wat het gebruik van externe lampen tijdens het filmen bijna onnodig maakt. Daardoor komen de opgenomen beelden natuurgetrouw over.

Nabewerkingssoftware?

Het editen van de beelden doen wij met het programma Final Cut Pro X, een programma met ongekende mogelijkheden om een prachtige film te produceren.

Welke muziek komt er op trouwfilm of videoclip?

De muziek die bij de trouwvideo gemonteerd wordt is natuurlijk jullie eigen keuze en als alles klaar is krijgen jullie de video/videoclip aangeleverd in een exclusief doosje met daarin een mooie luxe USB stick.