fbpx
Menu

Klantreacties FotografieWe zijn getrouwd en hadden zoals zo velen gekozen voor een ‘goedkopere freelance fotograaf’. Helaas waren we na de bruiloft zeer ontevreden over de foto’s. We baalden als een stekker, want zo’n dag kan je helaas niet meer over doen. Op advies van een bekende kwamen we bij Wilma uit. Hij kende haar van de foto-vakschool en vertelde ons dat Wilma gespecialiseerd is in bruidsfotografie. We hebben er dus voor gekozen om alsnog de bruidsfotos’s te maken die we die dag hadden moeten maken. Na een vriendelijke kennismaking hebben we afspraken gemaakt en een shoot gepland.
De shoot was een gezellige middag. Het straalt er vanaf dat Wilma geniet van haar werk en passie heeft voor het maken van foto’s. Wilma (en haar man) hebben ervoor gezorgd dat we een leuke shoot hadden op een spontane en onspannende manier. Wilma is creatief, eerlijk en niets is teveel. Met een arsenaal aan lenzen/apparatuur (lees: het beste van het beste) werd een complete weddingshoot over gedaan. Na 2,5 uur en twee locaties verder was ze tevreden en kon ze wel een album voor ons gaan maken.
Binnen twee weken kwamen de foto’s al online. Erg moeilijk om uit meer dan 200 foto’s de leukste te kiezen. Erg goede kwaliteit, haarscherp, creatief en divers. Uiteindelijk een mooi album samen kunnen stellen. De foto’s worden bewerkt en in overleg is alles mogelijk. Wilma is professioneel in haar werk en reageert snel op e-mails. Ze heeft veel ervaring en dat maakte het voor ons erg gemakkelijk. Twee tevreden klanten dus.
Afsluitend nog een klein advies voor anderen. Wanneer je nog twijfelt, zoals wij, over welke fotograaf je moet kiezen voor je bruiloft. Ga NIET voor een amateur of een kennis met een goede camera. Het zal je teleur stellen. Bruidsfotografie is een echt vak en er komt veel meer bij kijken dan alleen fotograferen. Kies voor een prof! Bespaar niet op de fotograaf. En mocht je nog twijfelen over Wilma; gewoon doen, je zal er geen spijt van krijgen!

Groetjes, Carlie & Paul

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden wij meteen een goed gevoel bij Wilma en Hans. Ze kwamen erg professioneel over en hadden mooie voorbeeldalbums bij.
Het resultaat een erg mooi album dat we met trots aan vrienden, familie en collega’s laten zien. Ook van hun krijgen we erg positieve reacties over o.a. de “grappige” en originele foto’s.

Ook de video die Hans heeft gemaakt is een mooie herinnering aan onze dag. Erg leuk gemonteerd. De dag komt echt weer even tot leven. Kijken hem nog regelmatig terug.

Groetjes Paul en Karin

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Het was op de trouwbeurs in de Brabant hallen…
Ondanks de andere aanwezige fotografen op de beurs, wisten we al dat we met Wilma van Hoesel in zee wilden gaan voor de fotoreportage van ons huwelijk.
We waren onder indruk van een fotoalbum dat zij presenteerde en hebben gelijk een afspraak gemaakt.
Het fijne van is dat Wilma weet welke momenten een bruidspaar zonder meer terug wil zien en ze zorgt ervoor dat alle details worden meegenomen en mist geen moment, zonder het gevoel te geven dat de fotograaf aanwezig is.
We zijn super blij met het eindresultaat van ons trouwalbum. We hebben service op maat gehad en laten het met trots zien aan familie en vrienden. We hadden helemaal het vertrouwen in dat Wilma wel wist welke momenten sowieso erin moesten..
Wilma en Hans zijn niet alleen vakkundig professioneel, maar ze gaan met gevoel en empathie te werk om het juiste eindresultaat neer te zetten. De service was prettig, warm en met behulp van Hans hebben wij nu een prachtige fotolijst in onze woonkamer hangen.
Marco en Linda

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Beste, Wilma & Hans
Bij deze schrijven we graag een klanten reactie voor op jullie site. Bij onze eerste kennismaking gesprek werden we met vol enthousiasme door jullie ontvangen. We kregen te zien welke soort albums we konden kiezen. Ruud en ik vonden het beiden allemaal prachtige trouwfoto albums. We hoefden niet lang na te denken welk album we wilde hebben. Fijne en heldere uitleg gekregen op welke manieren je doet fotograferen en hebt hiervan voorbeelden laten zien, zodat wij er een beeld van kregen hoe dat eruit ziet. Van Hans vonden we het fijn om te weten met wat voor soort camera er gefilmd zou worden. We hebben een gezellig, ervaren en professioneel gesprek gehad. Hans& Wilma waren ook gastvrij. We hoefden er niet lang over na te denken en ondertekende de offerte die we daarna thuis kregen. Een paar weken voor onze bruiloft kregen we een pre wedding shoot om alvast te wennen aan de camera. Daarna nog wat uitleg gekregen en wat gedronken samen.
Op 27 September 2014 was onze grote dag. Wilma en Hans hebben er beide voor gezorgd dat er mooie foto’s overdag gemaakt werden van onze bruiloft. Hans heeft voor ons een geweldige mooie film in elkaar gezet, onze complimenten hiervoor. Van familie uit kregen we leuke reacties, maar ook verbaasde reacties omdat Wilma bijvoorbeeld met foto’s maken op de grond ging liggen. Alles was top geregeld en uitgevoerd zoals Ruud en ik het graag wilde hebben.
Een aantal maanden na onze bruiloft kregen we ons trouwalbum en deze ziet er prachtig uit, we kijken er steeds met plezier naar terug. Wij vonden het fijn dat jullie op onze trouwdag erbij zijn geweest als fotograaf en videograaf.
Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking,
Groetjes van Ruud en Ineke van de Munckhof.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Het begon op de trouwbeurs. Het was gewoon overduidelijk wie onze keuze zou worden als fotograaf.
De foto’s en fotoalbums lieten de andere fotografen op de beurs in het niet vallen.
Snel genoeg op gesprek geweest, en daar heeft Hans ook laten zien wat hij ons kon bieden als videograaf.
We waren verkocht en na een gezellig gesprek hebben we onze beslissing vast gezet.

Op de trouwdag zelf was het ook heel fijn om Wilma en Hans om ons heen te hebben.
We hebben de gehele dag eigenlijk niet eens doorgehad dat ze er waren, op de ‘bruidsshoot’ na, en dat ging ook heel erg prettig!
Ze hebben echt iets aan de dag toegevoegd.

Het resultaat was ook super! Een heel mooi trouwalbum en een super mooie film.

Stephan en Shelena

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Via een trouwbeurs zijn we in aanraking gekomen met de geweldige trouwalbums van Wilma. Direct wisten we dat we dát album wilde hebben om onze trouwdag vast te leggen!

Na een kennismakingsgesprek en het vastleggen van de trouwdatum was alles geregeld. Heel fijn was de pré-weddingshoot een week voor de grote dag, waarbij we konden wennen aan de camera en de fotograaf.

Het klikte meteen en we voelden ons helemaal op ons gemak. De grote dag verliep perfect! Direct vanaf de eerste minuut dat ze binnen was werden er foto’s gemaakt, ze was erg betrokken, flexibel, enthousiast en voelde perfect aan waar en wanneer er mooie foto’s gemaakt konden worden.

Het kon natuurlijk niet anders dan dat het resultaat ook geweldig was. Een geweldig trouwalbum, een dvd met alle foto’s en kleine albums voor de ouders. Alles was mooi verpakt en zag er prachtig uit. Er zijn flink wat traantjes weggepinkt bij het bekijken van de albums, door de hele familie.

Niet alleen wij waren erg tevreden over Wilma, maar ook de gasten waren onder de indruk van de openheid, het enthousiasme en de poses waarin Wilma foto’s maakte.
We hadden geen andere fotograaf op onze bruiloft willen hebben!

Alle complimenten voor Wilma!

Groetjes Danny & Chantal

(klantreacties)

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Oh Wilma, je wilt niet weten hoe Danny en ik weer hebben zitten huilen !!!!! Die foto’s zijn vreselijk mooi, niet te geloven, we zijn er helemaal stil van. We hebben er echt geen woorden voor, echt niet. Nogmaals, heel erg bedankt !

Veel liefs, Danny, Linda en Bjorn x


Waaaaaaaaaaaaaaah! Dennis sprong een gat in de lucht! Wat een fantastische foto’s! We zijn heel blij dat we jou als onze fotograaf gekozen hebben. We kijken nu nog meer uit naar vrijdag! Super bedankt lieve Wilma!

Groetjes Dennis en Gwen


Beste Wilma en Hans, Bij deze stuur ik jullie mijn feedback over onze samenwerking en jullie product:

Na 4 jaar samen was het zover… Wij gingen trouwen! Er moest natuurlijk heel veel geregeld worden, een trouwjurk en trouwkostuum, de locatie, bloemen, de videograaf, de fotograaf, een trouwauto en nog vele andere dingen. Om te beginnen met de voorbereidingen hebben wij op verschillende plaatsen informatie over bruiloften aangevraagd en ook hebben wij online de trouwbox aangevraagd, en zo zijn wij bij Wilma en Hans terecht gekomen.

Met het ophalen van de trouwbox werd Linda meteen hartelijk ontvangen en er werd verteld dat Wilma veel trouwreportages maakt en dat Hans trouwvervoer heeft en dat wij, als wij daar interesse in hadden, altijd een afspraak konden maken om wat meer van hun werk zien. Thuis hebben wij samen overlegd en op de website van Wilma en Hans gekeken. Dat zag er allemaal erg professioneel en mooi uit, en de trouwauto, daar waren wij meteen helemaal weg van!

Wij hebben dan ook meteen een afspraak gemaakt om te kijken wat Wilma en Hans ons aan konden bieden en wat er allemaal mogelijk was.

Op de avond van onze afspraak kwamen Wilma en Hans met de trouwauto en een heel aantal albums naar ons toe om hun product aan ons te laten zien. Het gesprek was meteen heel warm, gezellig en zeker niet onbelangrijk ook erg professioneel!

Hans heeft ons de trouwauto laten zien, en natuurlijk mochten wij ook even in de auto zitten. Een aantal weken na onze afspraak zou Hans zijn nieuwe aanwinst, de Mercedes Benz cabriolet ontvangen. Deze heeft hij tijdens ons gesprek ook op foto laten zien, en toen wisten wij het meteen, dat wordt hem! Wat een mooie auto!

Ook over de albums van Wilma waren meteen erg te spreken, en het feit dat het meteen erg goed klikte samen is natuurlijk ook niet onbelangrijk want je brengt de mooiste dag van je leven toch een groot deel samen door! Ook vonden wij het erg prettig te horen dat Wilma meerdere camera’s bij zou hebben op de dag van de bruiloft, dat als er iets mis zou zijn met een camera, ze meteen weer verder zou kunnen gaan met de andere camera! En ook het feit dat ze veel zou wisselen met memorie kaarten is een prettig gevoel, mocht er dan per ongeluk iets fout gaan, dan ben je niet meteen alle foto’s kwijt! Het was dus meteen een heel prettig gesprek en wij waren aan het einde van ons gesprek dan ook helemaal overtuigd dat een combinatie van trouwvervoer bij Hans en fotografie bij Wilma precies was wat wij zochten!

Nadat wij de dag erna de offerte hebben mogen ontvangen hebben wij Wilma en Hans dan ook meteen geboekt! Een week of zes voor de bruiloft hebben wij een proef fotoshoot gehad wij Wilma thuis om een beetje aan elkaar gewend te raken en om te zien hoe Wilma te werk gaat. Ook nu werden wij weer heel hartelijk ontvangen en hebben we eerst samen lekker een bakje koffie gedronken en al onze wensen voor de bruiloft doorgenomen. Daarna zijn we samen naar buiten gegaan om de proef fotoshoot uit te voeren. Dit was erg prettig want Niels was nogal gespannen, en dit heeft de eerste spanning voor de camera op onze bruiloft echt grotendeels weggenomen! Na nog even lekker met de honden van Hans en Wilma te hebben gespeeld zat de proef fotoshoot erop.

En toen was het zover! 29 April 2011, de dag van ons leven! ’s Morgens vroeg zat Linda al vroeg beneden voor haar kapsel en de make-up. Al snel genoeg kwam Wilma om van de voorbereidingen al een glimp op te vangen en mooie plaatjes te schieten! Hans ging naar Niels om hem naar zijn bruidje te brengen.. Wat een plaatje in zo’n mooie auto!

Aangekomen bij de ouders van Linda belde Niels aan bij de voordeur en toen kon de dag echt beginnen! Toen zijn we naar de kasteelruïne in Asten gegaan voor de fotoshoot, een prachtige locatie met verschillende prachtige plekjes om foto’s te maken! De fotoshoot verliep vlekkeloos, heel erg prettig en vertrouwd, en we waren mooi op tijd klaar om naar onze trouwlocatie te gaan! We stapten weer in de cabriolet en als een echte gentleman hield Hans iedere keer weer de deuren voor ons open zodat we goed in konden stappen! Op de trouwlocatie aangekomen werden er ook nog een aantal foto’s gemaakt en toen kon het burgerlijk huwelijk gesloten worden! Na afloop van de ceremonie hebben we nog een aantal groepsfoto’s gemaakt en toen zat de dag er voor Wilma op.

Hans zou na het diner nog terug komen om ons naar de feestlocatie te brengen! Na een prachtige zonnige dag sloeg het weer om en op het moment dat Hans ons kwam ophalen om ons naar de feestlocatie te brengen kwam de regen werkelijk met bakken uit de hemel, en niet alleen regen maar ook een flinke onweersbui kregen wij over ons heen. De cabriolet was dus ook mooi dicht gemaakt en Hans heeft ons met een paraplu naar de auto geleid om ons droog op de feestlocatie af te kunnen zetten! Wat een geweldige service! Ook voor Hans zat de dag er nu op! En wij hebben nog tot in de late uurtjes gefeest.. Het was een prachtig mooie dag!

En toen was het wachten, wachten op de foto’s en het album. De blijvende herinneringen van de mooiste dag van ons leven! Al snel genoeg kregen wij een e-mail van Wilma dat wij de foto’s konden uitzoeken die wij graag in ons album zouden willen. Wij hebben dit doorgegeven en Wilma kon aan de slag om het album te maken! Een aantal weken later kregen wij de opzetjes hoe het album er uit zou gaan zien, als er iets was wat we graag nog veranderd zouden willen zien konden we dit nog doorgeven. Wij hebben 1 ding nog aan laten passen en toen konden de vellen voor in het album gedrukt worden. Wij hebben gekozen voor het zwarte Palazzo album en daar worden met grote zorgvuldigheid de pagina’s in gemaakt.

Ongeveer 10 weken na de bruiloft was het album en de DVD met alle foto’s klaar en konden wij deze op gaan halen! En het resultaat: PRACHTIG! Een super mooi album en ook de kwaliteit van de foto’s is perfect! Als wij onze bruiloft nogmaals over zouden kunnen doen zouden wij niets willen veranderen, alles was perfect!

Een hele grote pluim voor Hans en Wilma! Voor hun professionaliteit, hun product en gewoon voor hoe ze zijn! Het was erg prettig om met jullie samen te werken en wij zullen jullie dan ook bij iedereen aanraden! Hans en Wilma, Bedankt voor de mooie blijvende herinneringen aan onze bruiloft!

Een dikke knuffel, Niels en Linda Goorts – Nooijen


hoi Wilma,

Ten eerste wil ik schrijven dat jij heb bijgedragen aan een super mooie dag. Al vanaf onze eerste afspraak voelde het meteen vertrouwd aan. Al was het voor mij wel even wennen omdat ik zelf niet dol ben op foto´s van me zelf Jij gaf mij meteen het gevoel dat ik een mooi snoetje had en dat ook ik leuk op foto´s kon staan.

Alles was super geregeld. Op onze dag heb je zo´n mooie foto´s gemaakt ook al begon het te regenen toen we stadhuis uitliepen. Helaas konden wij niet foto´s maken op de locatie wat wij wilde . Maar geen nood jij had al overal na vraag gedaan naar een binnen locatie en daar zijn we dan ook heen gegaan.

Ik vond het fijn dat je ons aanstuurde hoe we het mooiste op de foto konden gaan , en dat alles kon en niet moest. Zelf In het zaaltje heb je nog mooie foto´s gemaakt van ons Voor ons was het gewoon of dat je bij de familie hoorde haha Het foto album hadden we van te voren uitgezocht Toen we foto´s hebben uitgezocht heb jij ze super mooi in het album geplaatst

We konden zelfs nog komen kijken hoe wij het vonden voor dat ze officieel in het album kwamen. Na paar weken konden we het Album op komen halen. Het was geweldig mooi geworden. De hele familie en zelfs onbekende mensen vinden het super mooie foto´s en iedereen wil bijbestellen Dus al met al was alles geweldig

Hele dikke kus Claudia Maikel en Mexx


We hebben Wilma ervaren als een zeer enthousiaste fotografe waarmee het erg fijn was om samen te werken. We vonden de fotoshoot dan ook een van de leukste onderdelen van onze bruiloft en het album is echt prachtig geworden! Enkele reacties van familieleden tijdens het bekijken van het album: ‘Fantastisch’ ‘Wat een oog voor detail’ ‘Zeer origineel’ ‘Erg mooi’ ‘Je kan er naar blijven kijken. Elke keer zie je weer iets anders’ Wanneer u iemand zoekt met gevoel voor detail, een ontspannen sfeer tijdens het fotograferen en een bijzonder en mooi resultaat, dan bent u bij Wilma van Hoesel echt aan het juiste adres! Hananja en Bert Boonen

Groetjes Hananja en Bert


Enkele weken voor de bruiloft hebben we met Wilma een gesprek gehad waarbij wij onze wensen hebben aangegeven. Aansluitend was er tijd voor een pre-wedding shoot. Wilma is prettig in omgang; sociaal en enthousiast. Een professionele fotograaf met passie voor haar vak! De fotoshoot was in een fijne en ongedwongen sfeer. De foto’s en het album zijn super mooi! Als we ooit nog een fotograaf nodig hebben weten we Wilma zeker te vinden.

Eric & Ivette


Hoi Wilma,

Bij onze eerste kennismaking  hadden Albert ik al gelijk een vertrouwt gevoel bij jullie. En wat wij ook zo leuk vonden is dat jullie direct al met de trouwauto naar ons toe kwamen.
Het kennismaking gesprek toen liep heel gemoedelijk net zo als onze andere gesprekken. Alles werd duidelijk uitgelegd en al onze wensen konden vervuld worden, niets was te veel.

Op onze trouwdag 20-06-2012 waren jullie erbij!!!
Het was een perfecte dag met super mooi weer, een super spontane leuke enthousiaste fotografe en een enorm sympathieke, gezellige chauffeur die zelf nog een ommetje moest maken omdat mijn echtgenoot het bruidsboeket was vergeten ;-)!
Alles was top, de auto, chauffeur en onze fotografe.

En dan nog het pronkstuk het fotoalbum!! We hebben zojuist saampjes genoten van het album wat je voor ons heb gemaakt. Ziet er echt super uit. Wij dan ook niets aan te merken. (schouder klopje!!)
Wat is dat gaaf geworden, zoals onze mooiste dag er uit zag zo ziet het album er ook uit. Puur echtheid. Wij zo er ontzettend trots op en ontzettend blij mee. We genieten nog steeds na van het bekijken van de foto’s.

Het is allemaal verlopen zoals wij het voor ogen hadden, het had niet beter gekund.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Liefs Albert en Jacqueline


Wij zijn super blij met het album! Ziet er echt prachtig uit! Ook de manier waarop je het gedichtje van onze trouwkaart erin verwerkt hebt, is prachtig.
We willen geen wijzigingen aanbrengen, het is prima zo.
We kunnen niet wachten om het ‘live’ te bekijken,

Wilma, in 1 woord: echt geweldig mooi! Fantastisch, dit is precies wat ik bedoelde. De foto’s zijn ook zo mooi, het ontroerde me om ze te zien…De foto dat Raymond op zijn horloge tikt, is echt heel spontaan en grappig.

Sadie en Raymond


Beste Wilma,

Bij deze willen we je nog ontzettend bedanken voor de fotografie tijdens onze bruiloft! We hebben natuurlijk (bijna) nog niets gezien, maar zijn vol van vertrouwen… 🙂 We hebben genoten van een prachtige dag! We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat, spannend!!

Vriendelijke groeten, Rik & Sigrid


Hallo Wilma,

Na onze eerste kennismaking met jouw werk op de huwelijksbeurs in Deurne in februari 2012 waren we er al gauw uit. Het liefst zagen we jou onze huwelijksrapportage maken. Helaas voor ons was je zelf verhinderd, maar gelukkig kon je iemand anders regelen voor onze grote dag en zou je zelf het foto album samenstellen. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Het eerste kennismakingsgesprek, de pre-shoot middag, het eindresultaat zijn helemaal top. Hoewel het op de foto’s niet altijd te zien is, waren we heel ontspannen tijdens de reportage en was het gezellig. Iedereen is verrukt van het prachtige album, en de manier waarop je het geheel hebt bewerkt. We zullen je van harte aanbevelen , indien ons om onze mening wordt gevraagd. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je inzet (en peptalk voor Bep 😉 ), en we wensen jou en Hans ook het allerbeste in de toekomst..

Groetjes, Bep en Hubert, Lommel (B)


Beste Wilma,

Na ontvangst van de link heb je ons nu al gedurende twee weken voor enorme dilemma’s gesteld. We gaan daar ook niet uitkomen. Om heel eerlijk te zijn, geven we het gewoon op! Je hebt ons niet alleen op onze meest gunstige manier weten te fotograferen maar je hebt het ook voor elkaar gekregen om de emotie van de prachtige dag, die we 12-12-12 toch wel mogen noemen, in je foto’s te vangen. Dit gaat zover dat wij de foto’s niet kunnen bekijken zonder een traantje weg te pinken. Ook de mensen die we de link doorgestuurd hebben komen niet droog door de foto’s. Hoe kunnen wij dan een selecties van slechts 60 tot 75 exemplaren maken?? Dat geven we dan ook op, je krijgt van ons de volledige vrijheid om het album te maken zoals jij denkt dat het er het beste uit komt, wij hebben er alle vertrouwen in dat het dan goed komt.

Met vriendelijke groet, Dhr en Mevr Bekkers – den Brok Ofwel Hendrik-Jan en Natalie


Hoi Wilma,

Zoals ik telefonisch al zei, nogmaals onze complimenten en dank voor de manier waarop jij de foto’s hebt gemaakt op onze bruiloft. Wij zijn dik tevreden en enthousiast! Dit hebben we op de dag zelf ook van velen teruggehoord dat ze de manier waarop jij de groepsfoto’s maakte en hoe jij als fotograaf werkt erg goed en leuk vonden. Wij gaan aan de slag met het selecteren van de foto’s voor het album, bedankt voor je tips. Je hoort van ons,

Groeten, Kim en Tim


Wij hebben Wilma leren kennen als een enthousiaste, empatische en flexibele fotograaf met passie. Al in het voortraject hadden we direct een klik met Wilma en ook het contact verliep steeds snel, soepel en spontaan. Tijdens onze trouwdag is Wilma er een groot deel van de dag bij geweest en hebben wij heel erg genoten van haar aanwezigheid. Haar oprechtheid, interesse en motivatie om de beste foto’s te maken, hebben ons regelmatig aan het lachen gemaakt. Ook onze gasten waren zeer te spreken over Wilma’s houding, die zeer professioneel en meelevend was. Inmiddels hebben wij het fotoalbum ontvangen en zijn wij ook hierover vol lof! Het zijn prachtige foto’s, die het gehele verhaal van “onze” dag perfect weergeven. Wilma, wij hebben van je genoten op deze dag en willen je onwijs bedanken voor je inzet en prachtige foto’s!

Groetjes Rob&Deborah

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Het is alweer mei 2014, en dat betekend dat wij alweer bijna (de 31e) een jaar getrouwd zijn! Met veel plezier denken we terug aan onze dag, en daarbij kijken we ook af en toe nog eens in ons prachtige album.

We hebben het contact met jou, Wilma, als erg bijzonder ervaren. De avond voor onze dag nog een telefoontje, oprechte belangstelling, enthousiasme en passie voor het vak, zijn de dingen die het doen.

‘Son las cosas pequeñas’ (Het zijn de kleine dingen) heeft tijdens onze dag centraal gestaan, en dit zien wij ook terug in onze foto’s dankzij jouw voorbereiding en gevoel voor humor.

Nogmaals, Muchas gracias 🙂 Antonio en Jolanda.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hoi Wilma!

Jeetje, wat gaat het een prachtig album worden! Met de kleine correcetie die je als laatste aangeeft zijn wij het helemaal mee eens! Zo is het leuker.
Verder vinden wij het album pachtig!

Liefs, Anneriek & Robin

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo Wilma,

Heel erg bedankt voor het prachtige album layout. We zijn er nu al heel blij mee.

Er zit een foto in het album die we graag op canvas willen. Kunnen we dit via jou bestellen en wat zijn hier de kosten van?

We willen je ook bedanken voor de foto’s van de hond. Ik hoop dat je begrijpt dat dit echt niet nodig was geweest, en als we voor de foto’s moeten betalen horen we dit graag!
Met alle ouders gaat het goed. De vader van Mariëlle is intussen geopereerd, de operatie is goed verlopen. Hij is nog niet aan het werk maar lopen gaat al beter.

Je hebt erg veel complimenten gekregen van onze familie en vrienden, en ze hebben nog niet eens de foto’s gezien..

We zijn benieuwd naar het album, alvast heel erg bedankt en tot snel!

Liefs Rick en Mariëlle

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hi Wilma

Just letting you know we received the link for the photos, We have had a quick look tonight and what a job you have done, we are very very happy. You are right making the final decision is going to be hard. When we get back home we will look at them properly and make the cut before I have to go back to work You and Hans enjoy your holiday !

Talk soon Jess

Hi Wilma,

We are both over the moon with the layout it looks great. You have done a fantastic job! No changes needed !

I also noticed you also removed the person in the background of the bridesmaid photo 🙂

Thanks again for the amazing photos!

Enjoy your day

Jess &Dan from Australia

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________