Menu

Awards en Lidmaatschap- DeelnamesIn 2016 en 2017 heeft WilmavanHoeselFotografie Awards mogen ontvangen.

1 Award van de ISPWP

ISPWP zegt dit:

Why the Best Wedding Photographers are ISPWP Members
The International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP) is a rarity among wedding photography organizations. Photographers cannot simply buy an ISPWP membership, they have to earn it.

Our requirements are experience, talent, and professionalism. To be accepted, a photographer must have shot at least 50 weddings, submit their portfolio for review, agree to operate under the ISPWP Code of Conduct, and have an ISPWP Sponsor or four references. And THEN they have to be voted in by current members.

In short, when you hire an ISPWP Photographer, you are hiring a talented veteran with a track record, peer recognition, and a passion for creating heirloom images of your wedding.

 

2 Awards van de Wedisson

 

Wedisson zegt dit:

Wedisson Awards is an International Wedding Photography Contest which holds Wedding Photography Competitions

 

Wedisson logo black bg

Vakvereniging

Dupho ( voorheen BFN Beroeps Fotografen Nederland )

Op zoek naar een fotograaf? Bent u op zoek naar een goede fotograaf?

De Dupho helpt u daarbij. De keuze voor een goede fotograaf is lastig, vooral nu de digitale camera voor iedereen bereikbaar is.

De markt van fotografen is overspoeld door mensen die menen fotograaf te zijn omdat zij een dure camera hebben en daarbij vergeten dat fotografie een ambacht is waarbij kennis en ervaring een doorslaggevende rol speelt.
De Dupho fotograaf is een vakman welke kan bogen op gedegen vakkennis en bovenal ervaring. De BFN fotograaf is op de hoogte van laatste ontwikkelingen in de branche en door regelmatig te fotograferen heeft hij inzicht in het eindproduct.
De Dupho fotograaf kan zich daardoor kwalitatief en creatief onderscheiden van de gemiddelde fotograaf.

Redenen genoeg om voor een Dupho fotograaf te kiezen.

De Dupho is een vereniging met ruim 600 fotografen in heel Nederland. In elke regio of plaats is er wel een BFN fotograaf te vinden.

Via deze website kunt u als klant een Dupho vakman/vrouw vinden voor uw fotografie. In het menu boven aan de pagina vindt u “zoek fotograaf” en kunt u via naam, plaats of de Googlekaart een Dupho fotograaf in eigen regio vinden.

Stichting Make a Memory

Stichting Make a MemoryStichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting. Lees meer

Tel. 06 53399244 (24 uur per dag)

Fotolumni

FotolumniVoor iedereen die afgestudeerd is aan de Fotovakschool en zich graag blijft ontwikkelen is er Fotolumni. De naam is een samentrekking van ´Fotovakschool´ en `alumni´. Deze alumnivereniging organiseert activiteiten, biedt faciliteiten en stimuleert kennisdeling door de leden.

Vereniging

Fotolumni is opgericht op initiatief van de Fotovakschool, maar is een zelfstandige vereniging met eigen statuten en een eigen bestuur.

Het bestuur bestaat uit: Wim van der Meer, voorzitter; Sandra Ruhe, secretaris en Jan van Dalen, penningmeester
Naast en samen met het bestuur is een kerngroep actief die met elkaar activiteiten en faciliteiten bedenkt en regelt voor de leden.
De kerngroep is opgesplitst in een activiteiten- en een communicatiecommissie.