Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Zullen we
kennis maken?

Bruidsfotografie is Emotiegrafie en naast de klik met de camera willen we ook een klik met elkaar hebben toch?

Gezellige Koffie & Klets

Maakt niet uit of jullie uit Amsterdam, Maastricht. Leeuwarden of Eindhoven komen, het is naast lekker en gezellig ook belangrijk om elkaar te leren kennen.

Tijdens een kennismakingsgesprek is gezelligheid niet alleen de boventoon. We laten jullie onze prachtige demo albums zien. Zodat je de kwaliteit kunt zien en voelen. Maar ik heb ook veel informatie over Bruidsfotografie te vertellen aan jullie.

Telkens weer zie en hoor ik terug van bruidsparen hoe fijn ze dit gesprek vinden. Dus, staat onze deur wijdopen voor jullie!

Neem contact op

Leer ons
kennen

Wilma van Hoesel

Trouwfotograaf

Ik ben bruidsfotograaf! En dat is fantastisch mooi werk om te doen. Ik ben een blije fotograaf want ik kom op veel bruiloften en heb te maken met een diversiteit aan bruidsparen. Ik hou van bruiloften en alles wat trouwdag met zich meebrengt.

Meer lezen

Hans van Meteren

Trouwvideograaf

Ik kan er zo van genieten om na jullie bruiloft van alle gemaakte fragmenten een verhaal te maken. Met grote zorg sorteer ik precies die beelden die ervoor zorgen dat het niet alleen een registratie is, maar een clip of film met emotie en humor erin.

Meer lezen

Blijf op de hoogte van ons werk

Bekijk ons meest recente werk en volg ons op de volgende social media kanalen.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×