Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hoeveel tijd heb je nodig voor een trouwreportage ?

Dit is een veel gestelde vraag.

Meestal begin ik bij de bruid als de laatste hand aan haar make-up of kapsel wordt gelegd. Dat geeft me de tijd om dit nog vast te leggen, maar ook nog de bruidsjurk apart te fotograferen in mooi (tegen)licht. Wat we ook nog kunnen doen is een korte boudoir shoot. Alleen maar de bruid en ikzelf. En hooguit een kwartiertje voor enkele mooie foto’s. Want bedenk eens, op deze dag heb je niet alleen je haar en je make-up perfect maar ligt er meestal ook nog mooie lingerie klaar die je gaat dragen. En wat gaaf als je dan ook nog samen met mij daar een paar prachtige foto’s van kan maken. Als het op prijs wordt gesteld dat ook het aankleden van de bruidegom vastgelegd moet worden, dan begin ik daar mijn dag meestal, om daarna naar de bruid te gaan.

De bruidshoot is de shoot die ik als fotograaf met jullie samen doe. Het is een optie als er iemand meegaat om de jurk te helpen dragen, maar dat is zeker niet persé nodig. Voor deze shoot adviseer ik anderhalf uur te reserveren, exclusief verplaatsingstijd. Dit onderdeel van jullie dag moet ook plezierig en relaxed zijn en als de tijd hiervoor te krap is, is de kans groot dat je je stressig gaat voelen.

De totale tijdsduur van een complete dag reportage is afhankelijk van jullie wensen jullie budget en de dagplanning zelf. Maar als je een fotograaf laat komen bij de bruid voordat ze zich aankleedt en het fotograferen laat stoppen na de openingsdans dan krijg je wel jullie hele verhaal vastgelegd. Er zijn fotografen die het hele feest blijven, maar persoonlijk vind ik een half uur tot na de openingsdans voldoende om de sfeer vast te leggen. Tenzij jullie en je gasten echte feestbeesten zijn, want dan is een optie om de fotograaf het hele feest te laten blijven wel te overwegen.

 

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×