Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hilarische bruidsfoto wint prestigieuze prijs

Een kers op de taart zo’n Award als erkenning !

Juist doordat ik als jullie bruidsfotograaf nét anders tegen alles aankijk, zullen er beelden tussen kunnen zitten die ik wil insturen voor een internationale contest.

Zo’n contest, als bijvoorbeeld de ISPWP of Fearless Photographers, is niet gemakkelijk te winnen. Wereldwijd sturen de béste fotografen hun foto’s in met de hoop iets te winnen. De kansen zijn gering door de strenge selectie en jurering én door de grote aantallen ingestuurde foto’s.

Maar het lukte me al 5 keer !

Trots ben ik dan ook dat ik al 5 internationale Awards heb mogen ontvangen.

Erkenning krijgen, door middel van een Award, is heel waardevol in de zin dat het me verteld dat ik het goed doe als bruidsfotograaf. Een Award krijgen is niet het doel, dat is de tevredenheid van mijn bruidsparen. Dat blijft ten álle tijden mijn insteek.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×