Menu

Fotografie, een bruidsfotograaf inhurenCreatief

Professioneel

Gepassioneerd

De eerste afspraak gaan we rustig rond de tafel zitten en laten we de demo albums bekijken. Uiteraart is deze bespreking geheel vrijblijvend. Jullie kunnen dan de kwaliteit van de albums zien en natuurlijk de foto’s in de albums. Want dat ziet er écht veel mooier uit dan op het scherm van je computer! Ik breng verschillende soorten albums mee, je kunt zien, voelen en keuren. Ik vertel dan uitvoerig hoe alles in zijn werk gaat, wat ik doe om risico’s zo klein mogelijk te maken, hoe ik het aanpak met de fotografie. Hoe ik werk en wat mijn stijl is. Na het maken van een tijdslijn wordt dan ook goed duidelijk hoeveel uur jullie nodig hebben op jullie grote dag. We kunnen je dan direct vertellen wat de kosten daarvan zijn.

Als jullie na het toesturen van de offerte besluiten dat ik jullie fotograaf mag zijn, dan is een tweede gesprek nodig. We bespreken dan uitvoerig wat jullie mooi vinden en wat niet, zodat het album in jullie smaak kan worden opgemaakt. We bespreken de planning van jullie trouwdag en ik geef je nog veel tips. Daarna gaan we de Pre Wedding shoot doen, vrij fotograferen, zodat jullie een idee krijgen hoe het zal gaan op jullie trouwdag. Ook daar kan ik je nog een aantal tips geven, zodat je je niet ongerust hoeft te maken. Jullie komen écht mooi op de foto!

Als de trouwdag gefotografeerd is zet ik jullie foto’s online op een website waar ik speciaal ruimte heb gekocht. Jullie krijgen hiervoor een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd per e-mail. Je kunt dan inloggen en jullie foto’s zien. De selectie die in het album moet komen mogen jullie zélf maken. Ik ga aan de slag en zet, als ik klaar ben, de layout van het album ook online zodat jullie dat kunnen bekijken. Eenmalig mogen er nog, voor het album niet destructieve, wijzigingen doorgegeven worden. Pas als jullie een akkoord hebben gegeven ga ik alles bestellen Je weet dus zeker dat je tevreden bent als het album afgeleverd gaat worden!