Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Échte momenten

Wij willen graag spontane foto’s! Dat is de wens die ik het meest hoor tijdens een gesprek met bruidsparen. Ik begrijp dat, want van die stijve geposeerde foto’s met een nep-lach wordt je niet bepaald blij.

Als ik een bruiloft fotografeer doe ik dat voornamelijk op een documentaire ofwel journalistieke manier. Dat betekent dat ik alles precies zo vastleg zoals het gebeurd. Ik meng me onder de gasten of beweeg me om hen heen. Ik wil op belangrijke momenten zo onopvallend mogelijk zijn, en op andere momenten mijn plekje tussen de gasten kunnen innemen. Door mijn 10 jaar lange ervaring heb ik mijn intuïtie kunnen aanscherpen, zodat ik haast kan weten wanneer er wat bijzonders gaat gebeuren. Ik kan zelf ook zo blij worden als ik een album kan maken met foto’s erin die precies de sfeer van de dag vastleggen en het complete verhaal vertellen.

Door op deze manier te fotograferen kan ik foto’s een echtheid en betekenis meegeven waardoor het niet alleen maar een bevroren moment in tijd is maar een dierbare herinnering. Tijdens een bruiloft is er genoeg emotie en humor die momenten geeft die ik voor jullie kan fotograferen. Emotie en humor kunnen in verschillende vormen te zien zijn. Van uitbundige blijdschap en plezier tot ingetogenheid maar met spanning. Het bijten op een lip, een troostende hand op een rug of een schoonmoeder waarvan de mond opvalt doordat de bruid zo mooi eruit ziet. Ik noem dit Emotiegrafie.

Ik kan er geen genoeg van krijgen…

Gaan jullie trouwen? Kom gezellig samen mijn demo albums bekijken !

 

 

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×