fbpx
Menu

Videograaf Hans van Meteren -Video d`Amour- 

Discreet

Het is mijn streven, als videograaf, om zo onopvallend mogelijk mijn werk te doen, zodat jullie bij het zien van de beelden zullen denken:” wij hebben helemaal niet in de gaten gehad dat je er was”. De videoclips die getoond worden, zijn geplaatst met absolute toestemming van de betreffende bruidsparen.

Vakkundig

Het maken van een trouwfilm of trouwclip is zeer intensief werk, na het detailgesprek wat ik als videograaf met jullie heb begint voor mij de intensieve voorbereiding. Zoals het maken van een plan voor het vastleggen van jullie trouwdag. Als de beelden zijn geschoten op jullie trouwdag en ze op kantoor veilig zijn gesteld, begint het na het selecteren en indelen van alle beelden het editen van de film en het uitzoeken van de bijpassende muziek tenzij jullie de muziek zelf hebben aangeleverd of de voorkeur hiervoor hebben aangegeven.

Betaalbaar

Het werk van de videograaf op de trouwdag zelf is erg arbeidsintensief, daaraan gekoppeld is natuurlijk het editen van jullie trouwfilm of videoclip van jullie trouwdag. In de prijs die ik aan jullie bereken houd ik zoveel mogelijk rekening met mijn vaste kosten en jullie budget, want trouwen is op zichzelf al duur genoeg. Maar zoals algemeen bekend: Kwaliteit heeft zijn prijs, al hoeft het niet de hoofdprijs te zijn.

Als jullie demo’s willen zien van door ons gemaakte Videoclips ….scroll dan even omlaag…

Als jullie eenmaal een keuze hebben gemaakt om voor een videograaf te gaan moeten er natuurlijk een aantal zaken goed geregeld worden.

Om te beginnen is het natuurlijk van belang om elkaar te leren kennen en daarvoor is het maken van een afspraak voor een kennismaking gesprek belangrijk. In dat gesprek inventariseren we wat jullie wensen zijn en kan ik jullie wat demo-films laten zien, zodat jullie kunnen bepalen welke stijl het beste bij jullie past.

Aan de hand van jullie wensen wordt er een offerte voor jullie gemaakt en zien wij heel graag een positief antwoord van jullie retour natuurlijk…..

Als de opnames op jullie grote dag achter de rug zijn beginnen we op ons kantoor met het editen van de film/clip. Jullie trouwfilm of videoclip ontvangen jullie dan op een prachtige USB stick in een luxe box van donker notenhout aan de binnenzijde bekleed met zwart velours.   Video d`Amour werkt in een VOF verband met WilmavanHoeselFotografie. Tevens is hierbij -Voiture d`Amour- trouwvervoer aangesloten. wsvideodamour

 

 

 

 

wsVIDEO_DAMOUR folibeekistje_DSC8508

 

 

 

 

 

 

Onderstaande video is gemaakt tijdens de super gezellige Rock&Roll bruiloft van Suzanne en Dominique.

Zij gaven elkaar het jawoord nadat zij door henzelf geschreven beloftes hadden uitgesproken.

Ook dit super lieve stel Shelina en Stephan hadden een prachtige trouwdag de beelden zijn gemaakt in Asten.

In de kapel “In de Gloria” gaven zij elkaar het jawoord, en we zijn naar de kasteelruine in Asten geweest voor de Bridalshoot.

Joëlla en Rob wilden eerst helemaal geen video laten maken van hun trouwdag.

Toen ze wat verder waren in de voorbereidende fase hebben zij toch besloten dit wel te doen en hebben er geen spijt van.

 

Deze videofilm hebben wij gemaakt tijdens een traditionele bruiloft op Bali, Indonesië